Over ons

Deze pagina is bedoeld als practische ondersteuning voor gebruikers die zorgvuldig en deskundig met hun aanschaf willen omgaan. Technische informatie en wetenswaardigheden welke buiten dit kader vallen zijn buiten beschouwing gelaten. Wij beperken ons dus tot die batterijen welke binnen het normale gebruik van de particulier vallen: startaccu's en verzorgingsaccu's (semi-tractie). Wij doorlopen daarbij het gehele traject van aanschaf tot vervanging.

 

Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van de stroomvoorziening van transport en machines zijn wij dealer geworden van kwaliteitsmerken als Wilco, Midac, Dynac en VMF. Wij weten dat stilstand van uw voertuig of machine een kostbare zaak is, op de kwaliteit van uw accu's mogen geen concessies worden gedaan.

Middels ons eigen vervoer en grote voorraad kunnen wij snel inspringen op uw bestellingen, wij zitten dagelijks langs de weg en bezorgen persoonlijk.

 

Ook voor de kleine motorfiets- of autoaccu bent u bij ons aan het goede adres. U bent van harte welkom aan de Livingstonestraat 65 te Barneveld waar we al jaren klanten adviseren en het bieden van oplossingen. Ook de nieuwste type accu's voor de moderne auto die is uitgevoerd met het start-stop systeem leveren wij uit voorraad.

 

Heeft u een bedrijf dat onderhoud doet aan vrachtauto, camper, auto, motor of tuin - park machines, neem dan contact op en laat u informeren over onze aantrekkelijke voorwaarden.

 

 

 

Accuhandel van Middendorp Tel : 0342-491412